Tarvitaan lottovoitto kun syntyy Suomeen

Ei siis ole lottovoitto kun syntyy Suomeen.

Juoksin poikani kanssa Mehiläisessä vuoden vaihteen ja hänelle tehtiin vatsatyrän ultra-äänitutkimus yli 200€. Leikkaksesta päättää kuulemma kirurgi joita ei ole paikalla. Mentiin seuraavana päivänä, eikä kirurgi edes halunnut vilkaista ultrakuvaa saati radiologin lausuntoa 70€.
Pojalle on annettu kipupiikki ja resepti Litalginia ja mulla on mennyt nyt n. 1000€. Saan osan Kelalta ja osan vakuutuksesta mutta armoton kusetus on koko mesta.

Jannulla hirveet kivut ja kukaan ei osaa sanoa mitään.

Tohon tulevaisuuden keskusteluun minulla on paljonkin kerrottavaa. Sairastin -95-97 seitsemän poskiontelontulehdusta, virtsatietulehduksen, sappikivienpoiston kahdesti (meinas kuolema tulla kun meni siruista kanavat tukkoon ja asat ja alat 1200 /1500 norm max 60), palleatyräleikkauksen ja rikkana rokkaan elokuussa -96 löytyi aivokasvain meningeooma. Selvisin näistä kaikista mutta olen ollut 2 kertaa Meikun polilla suolentukkeuman (kriittinen) takia 2006 ja kuukausi sitten.

Voin kertoa, että Maria, Töölö ja Meikku ovat tuttuja paikkoja. Kasvain löytyi kun tuli epilepsiakohtaus Tallinnassa laivassa. Molemmat olkapäät menivät sijoiltaan, kolme hammasta poikki ja kieli turposi niin, ettei mahtunut suuhun. Olin aika romuna. Sama tunne kuin Sinulla koska ei tiennyt mikä vaivaa ja sitten kun kuuli, että on kasvain ja onko se hyvä vai paha ventattiin pari viikkoa. Pitkiä viikkoja.

Omistin silloin Kaivohuoneen ja kaikki pysähtyi kerralla. Onneksi omistin, koska Kelan kanssa tapeltiin joka lantista, niin ei kuoltu nälkään.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 × 9 =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>